Foredrag om rejse til Vesuv og Pompeji og Campi Flegrei i Cafe Glorben den 14. oktober kl. 19.00 – gratis entre.

 

 

 

Smuttur til Napoli – med Pompeji og Vesuv

 

REJSEFORM

VARIGHED

AFREJSEDATOER

PRIS

REJSELEDER

STATUS

TEMA

Grupperejse

4 dage

26-11-2020 –
29-11-2020

6.980 kr (INTROPRIS)

Henning Andersen

Ledige pladser

Kultur / Natur

Grupperejse

4 dage

27-05-2021 –
30-05-2021

7.480 kr

Henning Andersen

Ledige pladser

Kultur / Natur

Grupperejse

4 dage

04-11-2021 –
07-11-2021

7.480 kr

Henning Andersen

Ledige pladser

Kultur / Natur

På mobil: Scroll til højre i tabellen for mere information

Kontakt os / bliv ringet op

Smuttur til Napoli – med Pompeji og Vesuv

Snup en lille 4-dagestur til Napoli med besøg på Vesuv, Pompeji og supervulkanen Campi Flegrei. Du er i professionelt selskab med vulkaneksperten Henning Andersen som rejseleder. Det er ikke en strabadsudflugt med lange vandreture. Alle kan være med på vores rejser til Napoli, og du kommer hjem med en dybere forståelse for vulkaner og deres store betydning for Jordens udvikling.

Italienske vulkaner har altid været i fokus, bl.a. fordi vulkanforskningen begyndte her for over 2000 år siden. Det var til Napolibugten, at ”dannelsesrejsen” skulle gå hen – ikke mindst i 17/1800-tallet, da udgravningerne af Pompeji begyndte.

Vulkaner er ikke til at spøge med, men de er heller ikke til at undvære. Vulkaner har nemlig skabt den livs – givende ilt i Jordens atmosfære og det lige så uundværlige vand i verdenshavene. Så uden vulkaner intet levende liv på jorden. I år 79 e. Kr. f. indskrev vulkanen Vesuv sig i historiebøgerne for evigt, da Pompejis indbyggere pludselig måtte flygte, og Plinius den Yngre beskrev det udbrud, som er det ældst beskrevne af noget menneske i historien. Ordet ”vulkan” stammer fra romernes ild- og smedegud Vulcanus, og vi finder nogle af vor jordklodes mest virksomme vulkaner i Syditalien, bl.a. Vesuv.

  • Oplev Vesuv – verdens måske mest berømte vulkan
  • Rejs med vulkanekspert Henning Andersen
  • Vær vidne til Pompejis historie, som Plinius beskrev
  • Besøg Campi Flegrei ved den bedårende fiskerby, Pozzuoli
  • Nyd en pizza i dens hjemby, Napoli
  • Indsnus den skønne sydlandske stemning i Napoli

Hvorfor Panorama Travel?

VÆRD AT BEMÆRKE

Det er muligt at tilkøbe forlængelse af grupperejsen efter ønske.

Der er ingen strabadserende vandringer på denne rejse. Alle kan være med.

GRATIS FOREDRAG OM NAPOLI

Henning Andersen har været rejseleder i 50 år, er foredragsholder samt forfatter til ikke mindre end 14 bøger om vulkaner, hvoraf de 4 handler om Vesuv, der er hans yndlingsvulkan. Vores rejse til Napoli med Pompeji og Vesuv er en enestående mulighed for at opleve de berømte steder og i selskab med en ekspert at blive lidt klogere på vulkaners betydning for vores planet.

Henning gennemgår rejsen, hvor vi bor i selve Napoli – ”Italiens bankende hjerte” – i den centrale del af byen, hvorfra vi foretager to udflugter, bl.a. til Vesuv og Pompeji og den anden til Supervulkanen Campi Flegrei, der ligger lige vest for Napoli.

Dette er en spændende rejse, hvor alle kan være med, for den er ikke for anstrengende. Som Henning siger: “Vulkaner er ikke til at spøge med, men de er heller ikke til at undvære. Vulkaner har nemlig skabt den livs – givende ilt i Jordens atmosfære og det lige så uundværlige vand i verdenshavene. Så uden vulkaner intet levende liv på jorden – hurra for dem”.

Tid og sted:

Café Globen: onsdag 14. oktober, kl. 19.00. Turesensgade 2b, 1368 Kbh. K. Læs mere om foredraget her…

 

image_print